logo getc vzw

Geelse Triathlon Club vzw

Geelse Triathlon Club vzw

groepsfoto 2016 (Large)

 

logo getc vzw

 

Historiek

De Geelse Triathlon Club werd in 1986 opgericht, door enkele enthousiaste sportievelingen. Heden is de club uitgegroeid tot één van de grootste clubs in België en zeker de grootste club met een recreatief karakter.

 

De voorbije jaren hadden we verschillende atleten die Belgisch Kampioen werden.

Voorts hebben we al enkele jaren een jeugdwerking waarin zowel talentvolle als recreatieve jongeren hun ding kunnen doen. De club laat zich ook niet onbetuigd in de eindrangschikking van de Belgische clubs. Hier scoren we zeer goed voor een recreatieve club en laten we enkel clubs voorgaan waarbij professionelen en semi-professionele atleten bij zijn aangesloten. Tijdens recreatieve wedstrijden werden velen ereplaatsen behaald en is onze aanwezigheid op deze wedstrijden meer dan groot te noemen.

In onze club is er een groot aantal atleten die reeds één of meerdere volledige triatlons met succes hebben volbracht.

 

De club staat ook bekend om zijn goede sfeer en vele activiteiten die er georganiseerd worden.

 

Mocht u interesse hebben en wilt u proeven van de triatlonsport kan u bij de club de eerste maand gratis deelnemen aan de clubtrainingen, daarna beslist u of u zich bij de club aansluit.

 

Het financieel gezond houden van zulk een grote club is voor het bestuur een prioritaire taak en daar slagen we sinds vele jaren bijzonder goed in. Dit is natuurlijk aan onze sponsors te danken, die reeds vele jaren trouw blijven aan onze club.

 

Met dank aan onze sponsors.