logo getc vzw

Geelse Triathlon Club vzw

Geelse Triathlon Club vzw

groepsfoto 2016 (Large)

 

logo getc vzw

 

logo getc vzw

De zwemtrainingen vinden plaats in het stedelijk zwembad te Geel. Deze gebeuren 3 maal per week onder de begeleiding van een gediplomeerde zwemtrainer. Hieronder vindt u de dagen en uren die ter beschikking zijn voor de Ge.T.C. Er dient niet extra betaald te worden voor de zwemtrainingen. Dinsdag wordt er na de zwemtraining steeds een lekker 'what ever' gedronken en een gezellig babbeltje geslagen in ons stamcafé 't Kelderke. Op zaterdag heb je de mogelijk om na de trainingen in ons stamcafé  't Kelderke, de met liefde gesmeerde broodjes te verorberen tegen een democratisch prijsje .

 

Weekdag          Uren

Dinsdag                 21h00 tot 22h30

Donderdag            17h00 tot 19h00

Zaterdag                06h30 tot 08h00

Zondag               08h00 tot 09h00

 

 

Op zondag wordt er in groep gefietst.   Het vertrek is aan het stedelijk zwembad. Vertrekken doen we in de winter om 9u15 en anders om 9u.  U vind het startuur terug op onze ledenlounge onder de rubriek "zondagsrit" We zijn terug in Geel tussen 11h45 en 12h.

 

 

Tijdens de wintermaanden wordt er op zaterdag in groep gelopen. Het vetrekuur is steeds 10h00. We lopen in Geel Bel vertrek op de parking van de tennis in Bel.

 

 

Iedere atleet is vrij zijn methode van training te kiezen. De zwemtrainingen worden gegeven door een gediplomeerd trainer.  Het is verplicht zijn schemas te volgen tijdens onze clubtrainingen.  In functie van je behoeften tijdens de wedstrijdperiodes kunnen deze aangepast worden.

 

Iedere atleet is vrij om zijn trainer zelf kiezen en staat zelf in voor de onkosten..

Zwemtraining

Fietstraining

Looptraining

Algemeen